2010. október 31., vasárnap

Hát igen, ennek a napnak is el kellett jönnie

Nos üdvözlöm mindazokat, akik ma arra vetemedtek, hogy egy salzburgi suhanc irományait olvassák! Nem akarok ma sem csalódást okozni: a mai nap is úgy telt el, mint egy egyszerű diák vasárnapja, azzal a különbséggel, hogy én, mi Salzburgban vagyunk. Leszámítva azt a kis eltérést is, hogy ma ismét tettem egy kis látogatást a kedves barátaimnál. Jó volt, kedvesek voltak-mint mindig-, jól éreztük magunkat.
Aztán este a Petivel benéztünk egy kicsit a városba, hogy megnézzük mi a nagy helyzet a Hallowini bulival. Hú nagyon klassz volt, annyira, hogy végül az Augustiner- ben kötöttünk ki. A Peti mindenképpen sörözni akart. Az utcán alig voltak emberek, legalább is egy nagy Hallowini bulihoz képest alig- amit ígértek nekünk. Egy kicsit beszélgettünk aztán irány haza.
Nos eljött az a nap, amikor be kell jelentenem, hogy ezentúl nem írok minden nap a blogomra. Igen. Egyre több lesz a tennivalóm, úgyhogy nem lesz időm még naponta blogot is írni. De hetente legalább egyszer írok egy összefoglalót, valamint a lényegesebb, eseménydúsabb napokról külön beszámolok. Nézzük a jó oldalát: nem kell annyi fölösleges dumát nyomni, hanem csak a lényeg lesz a lényeg.
Ja egyébként nem említettem, hogy csütörtökön a St. Sebastien templomban részt vettem egy Tridenti rítusú rendhagyó szentmisén. Csak ajánlani tudom. Nagyon szép volt mind a templom, mind a liturgia. Igényes, pontos, felemelő, "kegyelemdús". Teli erővel és "lendülettel". Jobb volt mint két doboz energiaital.
Nos akkor a következő viszontbejegyzésig! Minden jót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése