2010. október 21., csütörtök

Már csak egy nap

Kedves olvasóim ismét köszöntöm önöket! Nos már csak egy nap és elkezdődik az őszi szünet. Már csak két tanítási óra és elérkeztünk a hőn áhított egyhetes pihenéshez. Bár holnap valami nyílt nap lesz, amin lehet, hogy nekünk is kell valamit ténykedni. Klassz lesz! Mármint a Herbstferien (őszi szünet). Egy párszor természetesen majd benézünk a városba is, hogy megnézzük hogy szolgál az Augustiner csaposának az egészsége.
De hamarosan itt van a Maturabal is, a végzős nyolcadikosok számára oly fontos esemény. Ma például rajzórán egész végig a díszlettel kapcsolatos dolgokat beszéltük meg, valamint elkezdtük tervezni, hogyan fog kinézni, milyen anyagok szükségesek hozzá. Csoportokra oszlottunk, hogy gyorsabban menjen a munka: egyesek a bejáratot tervezték, a másik csoport az 1. számú techno sátort stb. Én is vállaltam feladatot, majd a szünetben ki kell ötleni valamit. Király, lesz olyan terem is, ahol klasszikus zenékre lehet táncolni: keringő, rocki stb. A kedvencem! Bár majd elnézek a diszkósátorba is.
A két rajzórán kívül még volt egy matematika óra, amelyen összesen hatan vettünk részt, ugyanis a többiek a francia csoporthoz tartozásuk végett elmentek egyet mozizni. Később utánakérdeztem, és azt mondták, hogy halálian unalmas volt. 
A délután napos volt. Nagyon örültem ennek a kis napfénynek. Bár az idő már elég hideg. Ennek ellenére még egy kicsit leugrottunk kosarazni a Thomassal.
Nos a mai napról ennyit. Minden jót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése