2010. október 24., vasárnap

Ez a kedvencem

Köszöntök mindenkit, aki ma erre tévedt ezen az esős estén! Ma a kedvenc időjárási viszonyom volt a domináns: halkan szitáló eső egész vasárnap. Hát mondhatom nagyon a kedvencem. De túl lehet élni. Engem végül is nem nagyon szokott lelombozni az ilyen időjárás, csak ilyenkor nyilván az ember visszavonul a szobájába, olvasgat, gépezik. Tehát standard állapotba kerül. Úgyhogy előre szeretném jelezni, hogy ma semmi érdekfeszítő dolgot nem fogok felvonultatni. Bár kinek mi az érdekfeszítő.
Ma véget ért a ministráns hétvége. Volt még egy nagy közös ministrálás a 10.30-as misén aztán mindenki ment a dolgára. Magyon jó kis közösség egyébként. Otthon is lehetne valami ministráns kört létrehozni az egyik atya vezetésével. Már volt rá példa anno. "A Havasok". Tudomásom szerint van :), de ilyen ministráns hétvégéket, közös kirándulásokat nem szoktak szervezni. De biztos vagyok benne, hogy majd otthon is kialakul valami ilyesmi. Nehogy túltegyenek már az osztrákok rajtunk! :)
Egyébként tehát érdemes hozni könyveket, vagy bármi mást, amivel az ilyen időben el tudjuk ütni az időt. De van sportcsarnok is a "pincében", meg zeneterem is, úgyhogy nem kell feltétlenül egész nap a szobában lenni.
Nos a viszont írásra! Mindent ami jó!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése