2010. október 6., szerda

Na, mégis működik? :)

Köszöntöm ismét a kedves olvasókat! Napról napra változik a helyzet. Úgy látszik működik ez a napfivéres dolog, mert ma szinte egész nap ragyogott az égen. :) Reggel egy kicsit be volt borulva, de végül teljesen eloszlottak a szürke gomolyagok. Ma rájöttem, hogy milyen jól tudnak száj dobolni az osztálytársaim: angol órán az volt a feladat, hogy írjunk egy saját dalt a megadott témakörben. Ők ezt meg is tették, csak ők úgy gondolták, hogy szorgalmasak lesznek és el is éneklik. :) Klassz volt: volt dobkíséret, basszus, csak a tanár nem csípte annyira. ;) Na biológiából megvolt az első felelés, de minket még nem kérdezett, azt mondta, hogy nekünk elég lesz, ha majd a kijelölt időpontban, írásban beszámolunk a tanultakról. A számonkérés egyébként nem tartott tovább 10 percnél. Csak megkérdezett néhány emberkét. :) Érdekes, hogy itt a Dns-ről, a fehérjeszintézisről és egyéb nyalánkságokról tizenkettedik ( itt 8.) elején tanulnak, és csak utána kezdik el a genetikát ( tudjátok, Mendel meg a borsói ;) ).
Egyébként sok mindenre rájön az ember egy ilyen új helyen: például arra is, hogy a diákok itt is előszeretettel ragasztgatnak cetliket egymás hátára 'rúgj seggbe' feliratokkal, csak itt angolul. :)    
Nagy nap volt a mai: az Aradi vértanúk emléknapja. Övezze tisztelet emléküket, legyen hála áldozatukért! Isten óvja a magyarokat! :)
Minden jót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése