2010. október 20., szerda

Különleges nap

Köszöntöm ismét a kedves olvasókat! Ma eléggé hideg nap volt. Leesett az első nagy hó a hegyekben. Legalább is én úgy tudom, hogy az első nagyobb adag ma hullott alá a hegyek felmagasló csúcsaira. Borús és hideg, de ahogy mondtam mindig gyönyörű és elkápráztató. Nagyon szép volt ahogy a szürke felhők leereszkedtek a magas csúcsokra, és amikor ismét tisztává vált az idő, az egykor sötét vonulatok hófehéren ragyogtak a szürke gomolyagok közül előbukkanó nap fényében. Igen, szerencsére egy kicsit kisütött a nap. Nagyon jó érzés volt ez után a sok felhős, esős nap után. 
A tanításról nem tudok ma sokat írni, de eleget. Végül is három óráról (elmaradtak a délutáni órák az érettségik miatt) nem sokat tud mesélni az ember, elvileg. Megint kísért a mondatom: a mai nap tele volt meglepetésekkel.
Például az első óra nem filozófálgatással telt, hanem filmnézéssel: Mao Zedong "isteni" hatalmáról néztünk egy dokumentumfilmet. Angol órán egy filmet néztünk, amelynek az egyik főszereplője Hugh Grant, sajnos a címet nem tudom, de majd holnap utánakérdezek. A mai nap büszkesége, hogy átestünk az első biológia dolgozaton. Sajnos nem bírta időben befejezni, mert egy kicsit hosszú ideig tartott a fogalmazgatás, de remélem megér egy pluszt. :)
A délután se kellett panaszkodnom a monoton tanulós délután miatt: először is a Thomasnak befuccsolt a gépe, így megkért, hogy had használhassa az enyémet. Aztán  kora este a vacsora után meghívtak biliárdozni, amit nem hagyhattam ki. :) Este a játszma után pedig cseh barátom ismét igénybe vette az informatikai szolgáltatásomat. Bár végül nem tudta megreparálni a gépét, de pénteken úgy is hazamegy, majd otthon megbütykölik. Úgyhogy ha terveim nem is mentek füstbe, de máshogy alakult a napon, mint ahogy terveztem.
Egyébként ma van az édesanyám szülinapja! Isten éltessen sokáig édesanyám! :)
Nos minden jót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése