2010. szeptember 18., szombat

Wo warst Dani bisher?

Ismét köszöntöm a kedves olvasókat ezen a borús estén! Remélem ott is annyi eső esik, mint itt, ugyanis jelenleg most nem ázik a Szűz Anya az udvaron. Egy csepp eső sem esett egész nap, csak felhős volt az ég, meg hideg volt, főleg estefelé. Egyébként igen az udvaron van egy kis Szűz Mária szobor, ami végül is soha nem ázik, mert a plasztika fölött van egy kis barlangszerű építmény. Ma fedeztem föl, amikor a focipályára mentem, hogy mozogjak egy kicsit, mert a végén még elhízok, olyan jól táplálnak minket. :) Nagyon szép helyen van egyébként. Mármint a szobor. Körülötte hatalmas tűlevelűek állnak, melyek monumentalitása növeli a hely misztikus hangulatát. Nagyon érdekes volt. Megfogalmazhatatlan béke és titokzatos csend honolt ezen a helyen (főleg, hogy most nincsen itt az a pár száz rohangászó tökmag :) ). 
Amint a címből is kiderül, egy új személy lépett az életünkbe. Ez volt végül is a nap egyik fő eseménye. :) A Menyik Daniról van szó akit elődünknek mondhatunk, ugyanis tavaly ő koptatta az Ország Ferivel ezen iskola székeit (padok nincsenek :) ). Már kerestük, mert tudtuk,hogy Salzburgban van, meg azt csiripelték a kis madarak, hogy abban a kollégiumban lakik, ahol mi is, de még nem találkoztunk vele, eddig. Érdekes, hogy a Peti pont abba a szobába került, ahol a Dani lakott. :) Ma érkezett vissza az ügyintézéseiből. Holnapra pedig már el is terveztük, hogy teszünk egy kis kiruccanást a városba. :) Reméljük most tovább jutunk. Legalább a következő kocsmáig. ;)
Ma egyébként semmi különös nem történt. A reggeli nagyon jó volt, az ebéd fenomenális, a vacsora pedig felejthetetlen. :) De nem ragozom tovább, nehogy aztán számon kérjenek, hogy kínzom a blogomon az olvasóim ízlelőbimbóit. :)
Hát az időnket olvasással, filmnézéssel, tanulással, asztrofizikával, zongorázással töltöttük el. Mindenki az érdeklődési körének megfelelően. :) Nekem meg még ki kellett egy kicsit szaladnom az Europarkba, mert vészesen elkezdett fogyni a zsepitartalékom. Nem tudom, lehet, hogy egy kicsit megfáztam, de gyorsan kiheverem. Nem olyan vészes. Úgyhogy ha valaki tervezi, hogy a nyomdokainkba akar lépni, a figyelmébe ajánlom, hogy itt eléggé változékony az időjárás, és könnyen meglepheti az embert.
Nos most csak ilyen rövid beszámolót írok, de ez mindkettőnknek jó. Nekem se fog idő előtt elkopni az ujjam, és a kedves olvasónak se kell annyi sületlenséget elolvasnia. ;)
Majd jelentkezem, addig is minden jót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése