2010. szeptember 29., szerda

Osztrákia, a diákmunka "paradicsoma". :)

Köszöntöm ismét a kedves olvasókat! Fáradtan, de megírom azt a pár sort, amivel hűséges látogatóimnak tartozok. :) A cím már magában rejti a nap egyik fontos eseményét: kiderült, hogy annyi az esélye, hogy munkát kapunk, mint annak, hogy Kisanganiban hógolyózni fognak. :) Tehát nem sok, ugyanis Kisangani Afrika közepén van. :) Segített volna nekünk az egyik osztálytársunk is, de hiába, az osztrákok kérlelhetetlenek. :) Na de mindegy, majdcsak találunk valamit, amivel duzzaszthatjuk egy kicsit a kasszánkat. ;)
A mai szerda-mint ahogy volt, és ahogy lesz- elég hosszú volt, főleg, hogy néhány órán, úgy éreztem, hogy mindjárt elalszok. :) De félreértés ne essék, nem az unalom miatt (azt hiszem ;) ), hanem a kevés alvás miatt, ugyanis tegnap egy kicsit későn feküdtem le. :)
Filozófia volt az első óra. Itt is olyan érdekes, mint otthon, csak itt- még- egy kicsit kevesebbet értek belőle (nyelvileg:) ). Éppen figyeltem a tanárra, hogy megértsem amit magyaráz, és akkor vettem észre magamat: ja most hozzám beszél. :) Csak megkérdezte, hogy tudjuk e követni, amit mond. Hogy értjük e amit mond, és ha megértettük, hogy mit mond, akkor értejük e, hogy mit akar mondani. :) Egyébként most Descartot vettük, előtte pedig Immanuel Kantot. :)
Az angol óra érdekes volt, ugyanis se a Peti se én nem találtuk az csoportunkat. :) Végül az enyémet megtaláltuk (Victory! ;) ), és ott le is táboroztunk. Az óra gyorsan eltel; a Peti improvizált története nagy sikert aratott. Ugyanis kaptunk egy feladatot, aminek az volt a lényege, hogy a megadott információk segítségével alkossunk egy szöveget. :) Érdekes történetek születtek.  :)
A többi órán nem történt semmi különös: biosz órán továbbmélyítettük tudásunkat a sejtbiológia terén; matek órán tovább vettük az ellipszis egyenletét; földrajzon "globalizáltunk", hittan órán pedig megnéztünk egy filmet (valameddig) Salzburgról. :)
Hát a mai napról ennyit. Majd kitérek néha azért a részletekre is, nem csak az unalmas napjaim leírásával foglalkozom. :)
Majd jelentkezem, addig is minden jót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése