2011. március 27., vasárnap

Rövid leszek

Gyorsan eltelt ez a hét, gyorsan eltelt ez a nap. Sok volt a tennivaló, a program, a hét folyamán és ma is. Későn van, rövid leszek. Ismét köszöntöm a kedves olvasókat!
Sok volt a tennivaló, az elfoglaltság. Ez valóban így van. De emellett persze azért jutott idő sportra is, meg egy kis kikapcsolódásra. A hét szinte minden napján- pénteket kivéve- fociztunk. Most már egyre jobb az idő, az emberek egyre több órát töltenek a szabad levegőn. Így persze mi sem maradtunk bent a tornateremben, hanem kimentünk az iskola mögötti fedetlen focipályára. Sok előnye van. Egyrészt a szabad levegőn vagyunk, másrészt nem kell minden pillanatban fékezni, újra elindulni, ami eléggé fárasztó tud lenni, és végül nem lehet kihasználni a falat az ellenfél kijátszására. Nagyon jól éreztük magunkat. Ha lennének telepítve a focipálya mellé reflektorok is, akkor biztos, hogy nem hagytuk volna el a focipályát fél háromnegyed nyolckor a sötétedés miatt.
Szerda este volt egy kis szülinapozás. Az egyik egyetemistának most volt a szülinapja, és meghívott minket egy kis együtt ivós, együtt zenét hallgatós összejövetelre. Mindenki bedobott valamit a kedvenceiből, így betekintést nyertünk egymás zenei ízlésébe. A "nagyobbak" még elmentek egy kis afterpartyra, ami nekünk nem szólt, hiszen másnap még iskola.
Na de hogy ne csak a szórakozásról és a pihenésről írjak, jöjjön a munka. Pénteken volt egy négy órás német dolgozatunk. Itt így szokás a végzős osztályba. Kicsit megerőltető négy órán keresztül fogalmazást írni németül, de azért sikerült. Aludtam is utána egy jót.
De a pénteki nap nem csak a kihívások napja volt, hanem az ünnepé is: Gyümölcsoltó Boldogasszony, az egyház egyik legszebb ünnepe. Kérjük égi édesanyánk közbenjárását!
Nos ennyit erről a hétről. Megyek aludni.
Minden jót! Sok sikert a következő héthez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése