2011. április 3., vasárnap

Ilyen időket élünk

Ez a bejegyzés se lesz túl hosszú. Most a rövid lett a nyerő. Ilyen időket élünk. Köszöntöm ismét a kedves olvasókat! Ismét csak későn jutottam ide, úgyhogy csak röviden, tömören.
Ez a hét is gazdag volt fociban. Még új technikákat is tanult az ember. Ilyen szép időben bűn is lenne nem kint focizni este a vacsora után. Egyre melegebb van. Ma is kb. 20 fok volt, ha nem több.
A színház még nincs teljesen kész, még lehet találni "munkának valót". Nekünk is találtak valamit, többek között az egy centis porral lepett nézőtéri székek letakarítását. De ezek már az utolsó simítások voltak, ugyanis gyorsan kellett dolgoznunk, mert este már egy csoportot vártak egy színházi előadásra.
Hamarosan itt a Festwoche(Ünnepi Hét), de erről majd később beszélek bővebben.
Most szombaton ismét részt vettünk a magyar kör egy rendezvényén, ami ismét nagyon jól sikerült. Bár most nem voltam valami bulizós hangulatomban, azért egy pár magyar asszonyt sikerült jól megtáncoltatnom. De ez a nap nem csak mulatságot tartogatott számunkra, a Peti is egy évvel öregebb lett. Isten éltessen barátom!
Már csak 27 nap és megyünk haza a Peti haverral.
Nos ennyit erről a hétről. Rövid volt, gyorsan eltelt.
Minden jót! Isten áldja önöket, titeket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése